Κάνε εγγραφή για να ψηφίσεις και να λαμβάνεις τα νέα μας!

image

ΨΗΦΙΣΕ τις 3 καλύτερες ταινίες για το 7th A.F.F. !

image  

Argo 25
Argo 9
AA 451
IMG 0388
 OUT7206
IMG 2489
DSC 0961
IMG 6444
DSC 0699
Argo 14
Ημερομηνία Λήξης Ψηφοφορίας για το 7th Argo Film Festival
Excel To HTML using codebeautify.org Excel To HTML using codebeautify.org Excel To HTML using codebeautify.org Excel To HTML using codebeautify.org Excel To HTML using codebeautify.org Excel To HTML using codebeautify.org

 

★★★★  Έναρξη Online Voting ★★★★

Ύστερα από μια ιδιαίτερα δύσκολη επιλογή ανάμεσα στις δεκάδες συμμετοχές που λάβαμε τη φετινή χρονιά, η Οργανωτική Επιτροπή του 7 ου Argo Film Festival επέλεξε τις 7 καλύτερες ταινίες που θα διαγωνιστούν, μέσω της διαδικασίας του Online Voting. Η διαδικασία αναμένεται να λήξει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59. Στις ταινίες που θα βραβευτούν θα απονεμηθούν τα τρία (3) Coolest FilmAwards και σε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό event που θα πραγματοποιηθεί στον ιστορικό κινηματογράφο «Αχίλλειον» στην παραλία του Βόλου, στις 20 Δεκεμβρίου.

► Κάνε την εγγραφή σου ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ και ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ψηφίσετε & spread the word ! ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

► Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χορηγούς μας κ. Καρακάνα, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου, τα κοσμήματα Πετράδι και την ΕΨΑ για την πολύτιμη υποστήριξη τους!

 

★★★★  Παράταση Λήξης Υποβολής Συμμετοχών ★★★★

Στο πλαίσιο του 7ου Argo Film Festival και κατόπιν του τεράστιου όγκου των αιτημάτων σας, η Οργανωτική επιτροπή ανακοινώνει πως παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών για το Online Διαγωνιστικό τμήμα έως την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 23:59. Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 έως την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59 θα διαρκέσει η Online ψηφοφορία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.argofilmfestival.com για τις τρεις (3) καλύτερες ταινίες.

► Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην οργανωτική επιτροπή του A.F.F στη διεύθυνση  information@argofilmfestival.com. Ενώ λεπτομέρειες σχετικά με το event και την διαδικασία του Online Voting θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

 

Δελτίο Τύπου - 26 Σεπτεμβρίου 2017

 

★★★★  7th Argo Film Festival  ★★★★

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Argo Film Festival επιστρέφει για έβδομη χρονιά, γιορτινό και ανανεωμένο!

Την  Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις  00.00 θα σηματοδοτηθεί η έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής συμμετοχών, η οποία θα διαρκέσει έως την  Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις  23.59. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία του  Online Voting, η οποία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της  Κυριακής 10 Δεκεμβρίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ένα ξεχωριστό event, στην πόλη του Βόλου, από τους διάσημους προσκεκλημένους της διοργάνωσης. Στην ίδια εκδήλωση θα απονεμηθεί και το  7ο μαρμάρινο αστέρι της διοργάνωσης (" Vollywood Star "), ως βραβείο προσφοράς, σε μια ιδιαίτερα σημαντική προσωπικότητα της 7ης τέχνης.

Να υπενθυμίσουμε πως έχουν ήδη βραβευτεί οι:  Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Γιάννης Βόγλης, Γιώργος Κωνσταντίνου και  Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όλες τις προηγούμενες χρονιές, το ιστορικό κινηματοθέατρο "Αχίλλειον" και συγκεκριμένα η πόλη του Βόλου βρέθηκαν στο επίκεντρο των κινηματογραφικών δρώμενων με πλήθος διάσημων καλεσμένων, καλλιτεχνών και δημιουργών, που τίμησαν το φεστιβάλ με την παρουσία τους. Μερικοί από τους οποίους ήταν οι:  Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιάννης Στάνκογλου, Αποστόλης Τότσικας, Χάρης Ρώμας, Τάσος Νούσιας, Αντώνης Λουδάρος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Μάνος Γαβράς, Αθηνά Οικονομάκου, Αλέξης Γεωργούλης, Τόνια Σωτηροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ελένη Φουρέιρα, Χριστίνα Αλούπη, Μαρία Κορινθίου, Demy, Κώστας Μαρτάκης, Γρηγόρης Βαλτινός και πολλοί άλλοι!

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να τιμούμε Μεγάλους καλλιτέχνες που σημάδεψαν την 7η τέχνη με την πορεία τους και ταυτόχρονα να στηρίζουμε τους Νέους ώστε να δημιουργούν ταινίες, προβάλλοντας τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους. Οι νέοι κινηματογραφιστές που συμμετέχουν με τις ταινίες τους στο φεστιβάλ προέρχονται από όλο τον κόσμο και ήδη από τα πρώτα δύο φεστιβάλ αναδείχτηκαν οι εξαιρετικά ταλαντούχοι δημιουργοί Ανδρέας Λαμπρόπουλος και Κώστας Σκύφτας, που κατάφεραν τα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για μία μεγάλου μήκους ταινία με το " SHORT FUSE ". Η ταινία κυκλοφόρησε πανελλαδικά στις αίθουσες τον  Απρίλιο του 2016 από την  Village Films  και πουλήθηκε σε πολλές ξένες αγορές.

 

► Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην οργανωτική επιτροπή του A.F.F στη διεύθυνση  information@argofilmfestival.com. Ενώ λεπτομέρειες σχετικά με το event και την διαδικασία του Online Voting θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

 

Είσοδος Χρήστη

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 41 guests and no members online

Κάνε εγγραφή για να ψηφίσεις και να λαμβάνεις τα νέα μας!

image

  • 1
  • 2
© 2010 - 2017 Argo Film Festival

Δικαιώματα Χρήσης

Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας αποτελεί ιδιοκτησία του Argo Film Festival και μπορεί να χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ από αυτό.

Το Argo Film Festival διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης και διαμοιρασμού του υλικού αυτού.

Αν μας ζητηθεί, μοιραζόμαστε το υλικό αυτό, κάτω από ορισμένες συνθήκες.

Γίνε κι εσύ εθελοντής Δήλωσε Συμμετοχή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο
+30 (697)-652-7531
Τηλέφωνο 2
+30 (697)-353-5523
E-mail
information@argofilmfestival.com