Δελτίο Τύπου 4/12/18

 

8th Argo Film Festival 

 

Σας ανακοινώνουμε πως χθες το βράδυ έληξε η παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής για το φετινό φεστιβάλ.

Όλες οι ταινίες που κατατέθηκαν αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από μέλη της εταιρείας 1821 MEDIA στο LOS ANGELES έτσι ώστε να επιλεχθούν εκεί οι ταινίες εκείνες που κατάφεραν να περάσουν στην τελική εντεκάδα του official selection του φεστιβάλ για φέτος.
 
Από σήμερα 04/12/2018 θα μπορείτε να μπαίνετε στο official site του φεστιβάλ μας www.argofilmfestival.com όπου θα κάνετε την εγγραφή σας για να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ταινία και να αναδείξετε τη νικητήρια τριάδα για φέτος ακολουθώντας όλα τα βήματα.
 
Γίνετε και εσείς μέρος της πλατφόρμας που αναδεικνύει νέους κινηματογραφιστές και στηρίξτε τον θεσμό αυτό ψηφίζοντας από σήμερα εώς και το βράδυ 20/12/2018 και ώρα 23:59.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς μας για τη στήριξή τους, καθώς επίσης και το ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για όλη τους τη συμβολή στο θεσμό όλα αυτά τα χρόνια. 
 
 
 

Κάνε εγγραφή για να ψηφίσεις για το 8th A.F.F.

image

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 34 guests and no members online

Είσοδος Χρήστη

Δικαιώματα Χρήσης

Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας αποτελεί ιδιοκτησία του Argo Film Festival και μπορεί να χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ από αυτό.

Το Argo Film Festival διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης και διαμοιρασμού του υλικού αυτού.

Αν μας ζητηθεί, μοιραζόμαστε το υλικό αυτό, κάτω από ορισμένες συνθήκες.

Γίνε κι εσύ εθελοντής Δήλωσε Συμμετοχή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο
+30 (697)-652-7531
Τηλέφωνο 2
+30 (697)-353-5523
E-mail