Δελτίο Τύπου 31/10/18

 

8th Argo Film Festival 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη υποβολής συμμετοχών για το 8ο Argo film festival η οποία θα διαρκέσει έως τις 30 Νοεμβρίου. Ενώ από την 1 Δεκεμβρίου έως τις 20 θα διεξαχθεί η διαδικασία του Online Voting όπου το κοινό θα ψηφίζει για τις 3 αγαπημένες του ταινίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.argofilmfestival.com

Το τριήμερο πλαίσιο εκδηλώσεων του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 19 έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στον ιστορικό Κινηματογράφο Αχίλλειον στην παραλία του Βόλου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προβολές ταινιών της εταιρίας 1821 media του ιδρυτή Terry Dougas με καταξιωμένους καλλιτέχνες του διεθνούς στερεώματος τις δύο πρώτες ημέρες και την βράβευση των τριών καλύτερων μικρού μήκους ταινιών καθώς και του μαρμάρινου αστεριού ως απόδοση φόρου τιμής σε ακόμη ένα καταξιωμένο πρόσωπο της 7ης τέχνης. Συμπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο το 8ο αστέρι στο wall of fame του Κινηματογράφου Αχίλλειον, όπου ήδη φιλοξενούνται τα αστέρια των προηγούμενων ετών.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την καίρια συμβολή του Δήμου Βόλου που στηρίζει ενεργά και έμπρακτα από το ξεκίνημα του τον θεσμό αυτό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη προς το κοινό, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Κάνε εγγραφή για να ψηφίσεις για το 8th A.F.F.

image

Συνδεδεμένοι Χρήστες

We have 39 guests and no members online

Είσοδος Χρήστη

Δικαιώματα Χρήσης

Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας αποτελεί ιδιοκτησία του Argo Film Festival και μπορεί να χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ από αυτό.

Το Argo Film Festival διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης και διαμοιρασμού του υλικού αυτού.

Αν μας ζητηθεί, μοιραζόμαστε το υλικό αυτό, κάτω από ορισμένες συνθήκες.

Γίνε κι εσύ εθελοντής Δήλωσε Συμμετοχή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο
+30 (697)-652-7531
Τηλέφωνο 2
+30 (697)-353-5523
E-mail